fbpx

Δημιούργησε δυνατές αναμνήσεις ζώντας στο τώρα σου…!

Δημιούργησε δυνατές αναμνήσεις ζώντας στο τώρα σου…! Αυτό μπορείς να το πετύχεις με ευκολία όταν εκδηλώνεις τη Χαρά που κατοικεί στην καρδιά σου!

Στο τηλέφωνο που θα μιλήσεις με έναν φίλο φρόντισε να χαμογελάς, γιατί ο Άλλος νιώθει το χαμόγελό σου… Στη δουλειά σου, που συναναστρέφεσαι με κόσμο φρόντισε να είσαι Καλοσύνη και Ευγένεια…

Στα παιδιά σου φρόντισε να δώσεις λόγους Έμπνευσης και Κίνητρα γεμάτα Χαρά, Αυτοπεποίθηση και Αγάπη!

Στο σύντροφο σου γίνε και δώσε Αγάπη, γίνε και δώσε Σεβασμό, γίνε και δώσε Συμπόνια και Κατανόηση! (περισσότερα…)

Τα πάντα είναι εδώ, τώρα. Υπάρχει μόνο αυτή η στιγμή!

Με ένα τρυφερό μήνυμα οι Ουρανοί μας μιλάνε αυτή την Ιερή στιγμή…

“Η Ζωή είναι εδώ, τώρα! Δεν υπάρχει πουθενά να φτάσεις ή κάπου να πας! Η Γη εξυπηρετεί τέλεια τον σκοπό της, ο οποίος είναι να αποκτήσεις την εμπειρία του Θεϊκού σου Εαυτού.

Η κάθε εμπειρία σε προσκαλεί να κάνεις μία επιλογή για το Ποιος Είσαι.

Η Ζωή εδώ στη Γη μέσα από την ποικιλομορφία της, σε οδηγεί να επιλέγεις πώς επιθυμείς να εκδηλώνεις τον Εαυτό σου!

Το εγώ πάντα περιμένει κάπου να φτάσει, κάποιον ή κάτι να το σώσει. Και αυτή είναι η παγίδα του… Μην περιμένεις να φτάσεις κάπου για να γίνεις ο Ιδανικός σου Εαυτός! Η στιγμή που εξελίσσεται μπροστά σου, σου δίνει την τέλεια ευκαιρία να εκδηλώσεις τον Εαυτό σου όπως επιθυμείς! (περισσότερα…)

“Χτίζουμε στο τώρα, ένα λαμπερό αύριο…” – Αρχάγγελος Γαβριήλ

Gabriel-2

“Αγαπημένο μου παιδί…

Καταναλώνεις πολύ ενέργεια για να σκέφτεσαι τι θα γίνει αύριο. Αναλύεις τα γεγονότα ξανά και ξανά, επιχειρώντας να δεις όλες τις πιθανές εκδοχές. Μήπως όμως αυτή η διαδικασία είναι κουραστική; Μήπως το να σκέφτεσαι το αύριο μονίμως, σε οδηγεί στο να χάνεις τις στιγμές στο εδώ και το τώρα σου;

Άφησε το, το αύριο. Δεν σου ζητώ να αδιαφορείς. Σου ζητώ να ζεις στο τώρα σου, να ζεις την κάθε στιγμή όσο πιο συνειδητά γίνεται. Γιατί με βάση την ενέργεια που δίνεις προς τα έξω τώρα, χτίζεις παράλληλα και το αύριο σου. (περισσότερα…)

Επιλέγω το Εδώ και το Τώρα!

tumblr_lt7xhbUo8Q1qhp993o1_500

Σταματώ να ζω στο παρελθόν! Αποφασίζω σήμερα να ζω μόνο στο Εδώ και το Τώρα! Εδώ και Τώρα που όλα συμβαίνουν! Εδώ που βρίσκεται η Ευλογία! Εδώ που βρίσκονται Όλα τα μεγάλα της Ζωής! Πάρε την απόφαση να ζήσεις στο δικό σου τώρα και δες τα Θαύματα να συμβαίνουν συνεχώς, καθημερινά, με ευκολία!

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως

Πόσο απλά τα πράγματα είναι τελικά!

a645d953

Καλημέρα Άγγελοι

Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Το Παρελθόν, δεν έχει πια καμία πρόκληση να σου προσφέρει. Ό,τι έγινε, έγινε. Μην κολλάς σε αυτό. Μάθε από αυτό, και προχώρα!
Το Μέλλον, δεν έχει έρθει ακόμα. Και όταν έρθει να θυμάσαι πως το έχεις δημιουργήσει, από τις τωρινές σου σκέψεις, τις τωρινές σου δηλώσεις. Άρα έχεις επιλογές!
Αυτό που έχει σημασία, αυτό που μετράει, είναι το Παρόν. Το εδώ και το τώρα. Αυτή εδώ η στιγμή. Ζήσε λοιπόν, όπως ακριβώς επιθυμείς! Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως