fbpx

Ποιος είναι ο Αρχάγγελος που σήμερα βρίσκεται δίπλα σου και σε καθοδηγεί;

Κλείσε τα μάτια σου και νιώσε τον ή δες τον με τα μάτια της καρδιάς…

Αρχάγγελος Μιχαήλ: Εμφανίζεται ακτινοβολώντας το πιο όμορφο μπλε βαθύ Φως. Οι ποιότητες του είναι η Προστασία, η Δύναμη, η Ασφάλεια, η Αυτοπεποίθηση, η Σιγουριά.
Αρχάγγελος Ζοφιήλ: Εμφανίζεται ακτινοβολώντας το πιο λαμπερό χρυσό Φως. Οι ποιότητες του είναι η Σοφία, η Γνώση, η Αφθονία και η Ομορφιά.
Αρχάγγελος Καμουήλ: Εμφανίζεται ακτινοβολώντας το πιο γλυκό ροζ Φως. Οι ποιότητες του είναι η Γενναιοδωρία, η Αγάπη και η Ευσπλαχνία.
Αρχάγγελος Γαβριήλ: Εμφανίζεται ακτινοβολώντας το πιο αστραφτερό Λευκό Φως. Οι ποιότητες του είναι η Έμπνευση, η Διαύγεια, η Εστιασμένη Καθοδήγηση.
Αρχάγγελος Ραφαήλ: Εμφανίζεται ακτινοβολώντας το πιο μεγαλοπρεπές Σμαραγδί Φως. Οι ποιότητες του είναι η Θεραπεία.
Αρχάγγελος Ουριήλ: Εμφανίζεται ακτινοβολώντας το πιο υπέροχο Ρουμπινί Φως. Οι ποιότητες του είναι η Συγχώρεση και η Ανιδιοτελής Αγάπη.
Αρχάγγελος Ζακχιήλ: Εμφανίζεται ακτινοβολώντας το πιο όμορφο μωβ. Οι ποιότητες του είναι η Μετουσίωση και η Μεταμόρφωση των αρνητικών σε θετικά.

Όταν νιώσεις τον Αρχάγγελο ή τους Αρχαγγέλους που στέκουν δίπλα σου σήμερα, ρώτησε τους ποιο είναι το μήνυμά τους και με τι σε βοηθούν…

Η απάντηση των Αρχαγγέλων πάντα ξεκινά με το Εσύ και το Εμείς. Μιλάνε πάντα μόνο θετικά. Και οι απαντήσεις τους είναι γεμάτες με Αγάπη, Γλυκύτητα και Αισιοδοξία. Δείχνουν πάντα το θετικό τελικό αποτέλεσμα και οι καθοδήγηση τους είναι απλή και ξεκάθαρη.

Έχεις πάντα Ουράνιους βοηθούς. Δεν υπάρχει στιγμή που να είσαι μόνος – η. Αρκεί να κλείσεις τα μάτια και να νιώσεις την καρδιά σου να ανοίγει και να εκπέμπει Αγάπη. Αυτή η Αγάπη είναι αρκετή για να σε κάνει να νιώσεις τους Ουράνιους φίλους σου… Οι οποίοι πάντα σε καθοδηγούν, πάντα σου δίνουν έμπνευση και πάντα σε οδηγούν στο καλύτερο για εσένα. Αρκεί, να ζητήσεις από το λογικό νου να σωπάσει για να μπορέσεις να ακούσεις το γλυκό τους λόγο και να λάβεις με διαύγεια την καθοδήγησή τους…

Βροχή Ευλογιών

* Πίνακας από την αγαπημένη Βασιλική Μπλούκου

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως