fbpx

eu-vat-action-take-action-now

Ξεκίνα… Το όνειρο περιμένει εσένα… Και σου λέω πως όσο προχωράς, συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει αποτυχία.

Γιατί ακόμα και στην περίπτωση που κάτι δεν βγει όπως το περιμένεις, μπορείς να αναθεωρήσεις, να διαβάσεις, να εξασκηθείς και να επιχειρήσεις ξανά. Περισσότερο δυνατός, σίγουρος και ανανεωμένος.

Άρα μέσα σε αυτή την προοπτική, που ακριβώς μπορείς να τοποθετήσεις την αποτυχία;

Εσύ απλά, κλείσε τα μάτια και ρώτα τον εαυτό σου, τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις. Άκουσε την καρδιά. Ναι, θα εμφανιστούν οι φόβοι, αλλά οι φόβοι είναι εδώ για να σε βοηθήσουν, όχι για να σε αποτρέψουν από το όνειρο. Οι φόβοι αφορούν την άλλη και απέναντι όψη της Αγάπης. Δεν είναι κακοί. Απλά είναι. Εσύ αποφασίζεις κάθε φορά, εάν θα τους δεις σαν κάτι κακό και θα τους δώσεις την προοπτική του εμποδίου ή απλά θα τους δεις σαν εργαλεία για να βρεθείς πιο κοντά στο όνειρο σου. Γιατί καθώς ο φόβος, με οποιαδήποτε μορφή εμφανιστεί, εσύ μπορείς να δεις Ποιος Είσαι σε σχέση με αυτόν, Ποιος επιθυμείς να Γίνεις και αναγνωρίζεις τι χρειάζεται να κάνεις για να προχωρήσεις.

Και μετά έρχεται το μαγικό κομμάτι. Η δράση. Κανένα όνειρο δεν απέτυχε. Κανένα όνειρο δεν κατακτήθηκε χωρίς δράση, χωρίς πράξεις. Ακόμα και αν έψαχνα να βρω μία περίπτωση που η αποτυχία θα μπορούσε να υπάρξει, θα ήταν μέσα στην δράση που δεν ανέλαβες και άφησες το όνειρο εκεί, απλά να περιμένει.

Βγες έξω από τη ζώνη ασφαλείας σου. Κάνε κάτι για εσένα και τα όνειρα σου. Απλά ξεκίνα και κάνε κάτι… Και θα δεις πως μόλις κάνεις το πρώτο βήμα, δεν ήταν τελικά κάτι δύσκολο… Απλά χρειάστηκε να το κάνεις…

Αυτό το όμορφο απόγευμα, μπορείς να ξεκινήσεις παίρνοντας μία απόφαση. Αποφάσισε ποιο είναι το όνειρο σου ή εάν γνωρίζεις, γράψε τις πρώτες σκέψεις και τα πρώτα σου σχέδια σχετικά με αυτό. Και δώσε μία δέσμευση στον εαυτό σου… Πως αύριο, θα κάνεις κάτι για αυτό… Θα κάνεις την πιο γλυκιά αρχή! Όποια και αν είναι αυτή!

Να θυμάσαι πάντα, πως το όνειρο περιμένει Εσένα! Και σε αυτό το όνειρο, έχεις πάντα βοηθούς!

Καλή αρχή! Καλό ξεκίνημα!

Αρχάγγελος Καμουήλ

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως