fbpx

maxresdefault (2)

Ημέρα θεραπείας η σημερινή. Ιδανική για να λάβουμε με ευλάβεια το μήνυμα του αγαπημένου μας Αρχαγγέλου Ραφαήλ.

“Πριν βιώσεις τη θεραπεία στον εξωτερικό σου κόσμο, χρειάζεται να την βιώσεις μέσα σου. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να αφουγκραστείς αυτά που η καρδιά σου έχει να σου πει.

Βρες την Ειρήνη μέσα σου και φέρε ισορροπία στις σκέψεις σου. Πάντα να θυμάσαι πως τα συναισθήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνειδητοποιείς εάν οι σκέψεις σου βρίσκονται σε αρμονία με όλα αυτά τα Θαυμαστά που Είσαι. Ξέρεις… τα αρνητικά συναισθήματα εμφανίζονται για να σου υποδείξουν πως δεν βρίσκεσαι σε εσωτερική γαλήνη και πως οι σκέψεις σου είναι δυσαρμονικές με την Αγάπη, τη Χαρά και την Ευτυχία. Όταν αρχίσεις να χρησιμοποιείς τα αρνητικά συναισθήματα σαν έναν τρόπο για να αλλάξεις κάτι εφόσον χρειάζεται, τότε δεν θα φοβάσαι όταν αυτά εμφανίζονται. Θα ξέρεις πως εμφανίστηκαν για να σε βοηθήσουν να αλλάξεις την σκέψη ή τις σκέψεις που έκανες.

Τα συναισθήματα είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων που έχεις κάνει. Οπότε, όταν νιώθεις ανησυχία ή φόβο ή άγχος ή αμφιβολία θα ξέρεις πως κάτι σκέφτηκες πριν. Σταμάτα το χρόνο και παρατήρησε ποια ήταν εκείνη η σκέψη που προηγήθηκε. Την αλλάζεις και σαν φυσικό επακόλουθο αλλάζουν και τα συναισθήματα σου. Δοκίμασε το και δες τα μαγευτικά αποτελέσματα στη ζωή σου.

Σκέψου επίσης και κάτι ακόμα όμορφο… Όταν ζεις μία κατάσταση Αγάπης, επί τόπου εμφανίζεται απέναντι ο φόβος. Ξέρεις γιατί; Για να μπορείς να συνειδητοποιήσεις που είσαι. Εάν ζεις την Αγάπη και απέναντι δεις τον φόβο, τότε γνωρίζεις ότι αυτό που ζεις είναι Αγάπη. Διώχνεις το φόβο λέγοντας του και συνειδητοποιώντας ότι είναι ένα ψέμα. Νιώθεις Ευλογημένος και ζεις αρμονικά μέσα στην πραγματικότητα σου.

Εάν από την άλλη, ζεις μία κατάσταση φόβου και μπορείς να οραματιστείς την Αγάπη απέναντι, τότε γνωρίζεις πως κάτι χρειάζεται να αλλάξεις προκειμένου να βρεθείς μέσα στην Αγάπη. Οπότε χρησιμοποιείς το φόβο σαν το μέσον για να βρεθείς και να δημιουργήσεις την επιθυμητή για εσένα κατάσταση.

Βλέπεις, όλη σου η ζωή είναι μία Ευλογία! Πως παρατηρώντας προσεκτικά, θα δεις Δώρα παντού! Θα ανακαλύψεις πως δεν υπάρχουν τελικά αυτά που ονομάζετε φόβοι, αλλά μόνο εργαλεία με τα οποία μπορείς να βελτιώσεις και να αλλάξεις τη Ζωή σου. Τα πάντα είναι θέμα οπτικής! Είναι όμορφο και γοητευτικό να διατηρείς μία θετική οπτική για όλα αυτά που ζεις!

Είμαι εδώ και σε βοηθώ γλυκό μου παιδί. Σε Αγαπώ από πάντα και για πάντα.”

Αγάπη και Φως
Αρχάγγελος Ραφαήλ

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως