fbpx

3

Σήμερα, λουζόμαστε με τις χρυσαφένιες Ευλογίες του Αρχαγγέλου Ζοφιήλ. Οραματιζόμαστε ότι Χρυσή βροχή, πέφτει από πάνω μας, εξισορροπώντας οτιδήποτε χρειάζεται.

“Τα πάντα στη Ζωή είναι θέμα οπτικής. Τα γεγονότα είναι ουδέτερα και είναι ο δικός σας τρόπος που τους δίνει υπόσταση. Από εσάς ξεκινάνε όλα. Είσαστε το αίτιο αυτών που ζείτε και όχι το αποτέλεσμα. Δούλεψε με αυτό που σου γράφω και αυτόματα θα αλλάξουν πολλά στο πώς βλέπεις και αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα της Ζωή σου. Και εγώ είμαι πάντα εδώ να σε βοηθώ και να σε καθοδηγώ! Ένα είναι το βέβαιο. Ότι μπορείς να έχεις ό,τι επιθυμείς! Ότι μπορείς να αλλάξεις όλα αυτά που δεν σε εξυπηρετούν και να χτίσεις τη Ζωή σου με τον καλύτερο τρόπο. Η Ζωή είναι Δημιουργία και βίωμα αυτών που δημιουργείς! Τίποτα δεν γίνεται τυχαία και όλα μπορούν να αλλάξουν, αρκεί να κάνεις άλλες επιλογές. Εκείνες που σου ταιριάζουν καλύτερα, καθώς περπατάς στο μονοπάτι της Ζωής σου!”

Αυτά είναι τα λόγια Του.

Η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να κάνουμε μία αναθεώρηση αυτών που έχουμε ζήσει και μέσω της παρατήρησης να αποφασίσουμε τι επιθυμούμε να αφήσουμε πίσω και να προχωρήσουμε μπροστά. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο στον εαυτό σου και κάθισε στη σιωπή. Δες από απόσταση πια, τι έχεις ζήσει και πράξε αντίστοιχα. Χωρίς κριτική και χωρίς να γίνεσαι αυστηρός με εσένα. Ό,τι έχει γίνει έχει τελειώσει. Το θέμα δεν είναι να αλλάξεις το παρελθόν, κάτι το οποίο φυσικά δεν γίνεται, αλλά να επιλέξεις τι διαφορετικό μπορείς να κάνεις από εδώ και στο εξής για να έχεις μία καλύτερη Ζωή.

Αγάπη και Φως

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως