fbpx
Teenage girl with arms outstretched at sunset

Teenage girl with arms outstretched at sunset

Νιώσε Περήφανος για τον άνθρωπο που Είσαι σήμερα…! Μην καταδικάζεις τον άνθρωπο που ήσουν εχτές…! Οραματίσου και ονειρέψου τον άνθρωπο που επιθυμείς να Είσαι αύριο…! Και με Απλότητα δώσε σήμερα τον καλύτερο σου Εαυτό! Παρατήρησε τα δεδομένα σου… Και αποφάσισε τι είναι αυτό που στο εδώ και το τώρα σου μπορείς να Δημιουργήσεις! Χωρίς προσδοκίες… Χωρίς πρέπει… Χωρίς εμμονές…

Απλά δώσε Εσένα…! Ελεύθερα…!

Απόλαυσε αυτή την ημέρα και την κάθε της στιγμή καθώς σου δίνει την δυνατότητα να Εκδηλώσεις κομμάτια του Θεϊκού σου Εαυτού! Μην περιμένεις οι Άλλοι τι θα κάνουν…! Σημασία έχει Εσύ να προσφέρεις Εσένα, χωρίς απαιτήσεις, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς προϋποθέσεις!

Το Ποιος Είσαι αλλάζει κάθε στιγμή, καθώς η κάθε στιγμή είναι στιγμή αυτοπροσδιορισμού. Κάθε στιγμή είτε μπορώ να επιλέξω να επιμείνω στην εικόνα που διατηρώ μέχρι και τώρα μέσα μου για Εμένα, είτε μπορώ να επιλέξω να αλλάξω, να εξελιχθώ, οδηγώντας τα βήματά μου στην αμέσως μεγαλύτερη και λαμπρότερη ιδέα που κρατώ μέσα μου για το Ποιος Είμαι…!

Επέλεξε την αλλαγή! Επέλεξε την εξέλιξη!

Αυτή η επιλογή σε βοηθά να μένεις πάντα μέσα στη Ροή της Ζωής και σε κρατά σε επαφή με τη Χαρά, την Αισιοδοξία και την Αγάπη που Είσαι! Αυτή η επιλογή σε ανακηρύσσει Δημιουργό της Ζωής σου, Κυρίαρχο, Αυτοκράτορα, Βασιλιά και Βασίλισσα! Σταματάς να αναζητάς γύρω σου και έξω από εσένα οτιδήποτε θεωρείς ότι χρειάζεσαι και σε κάνει Ευτυχισμένο. Γίνεσαι η Πηγή, η Έμπνευση, η Αρχή…

Νιώσε τη Δύναμη σου, νιώσε Χαρά και Ευτυχία για το Ποιος Είσαι. Αγκάλιασε κάθε κομμάτι του Εαυτού σου και Δράσε γνωρίζοντας και θεωρώντας δεδομένο ότι Εσύ είσαι ο Δημιουργός της Ζωής σου και ότι μπορείς να Δημιουργήσεις οτιδήποτε επιθυμήσεις! Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε ένα Σύμπαν Άφθονο και Τέλειο!

Άνοιξε τα φτερά σου και πέτα όσο πιο ψηλά έχεις ονειρευτεί…! Μπορείς…! Για αυτό Είσαι εδώ…!

Ευλογίες βροχή

Χρυσάφη Μαρία
Αγγέλων Φως